Lämna kontrolluppgifter för fler än ett företag till Skatteverket

Skatteverket tar bort den möjlighet som större driftbyråer haft att lämna kontrolluppgifter för företag via alternativa medier. Det finns en variant med BankID men tyvärr passar detta dåligt om man företräder ett större antal företag. Vi tittar just nu på möjligheter till att ta fram en tjänst för detta som nyttjar Skatteverkets e-tjänster istället. Så företräder ni ett större antal företag och vill automatisera överföringen får ni gärna höra av er så kanske vi kan hjälpa till.

XPS + PEPPOL = True

XPS är numera godkänd accesspunkt (Access Point, AP) samt även SMP (Service Metadata Publisher) inom PEPPOL. Eftersom vi levererat liknande tjänster till försäkringsbranschen under de senaste tio åren är det väldigt spännande att se vilken genomslag infrastrukturen kommer att få. Vi välkomnar gamla och nya kunder att höra av sig!

XPS leverantör till Handelsbanken

Luminary är nu huvudleverantör till Handelsbanken inom verksamhet och IT. XPS, som är en del av Luminary, har genom detta nu en dialog direkt med Handelsbanken.

Handelsbanken bildades 1871 och med en verksamhet i 24 länder och över 11000 anställda idag har dessutom en högre kundnöjdhet än de övriga Svenska storbankerna (enligt Svenskt Kvalitetsindex 2012). Handelsbanken tilldelades utmärkelsen årets bank 2012 av Privata Affärer med motiveringen: ”Banken som bygger på tradition, verkar i nuet och blickar framåt”.

XPS ser fram emot att bistå inom säker kommunikation, integration och arkitektur.

Full fart på integrationsprojekten

XPS har fullt upp att förse sina kunder med säkra integrationslösningar. Är du en ansvarskännande person, intresserad av att lösa integrationsproblem med ramverk som Apache Camel och har en god kunskap runt XML och XSLT ? Hör av dig, vi söker personal, dels för egen del men även för kunds räkning.

 

XPS Servicebyrå

XPS startar, ihop med FörsäkringGirot en servicebyrå för säkra elektroniska transaktioner. Detta ger mindre företag en möjlighet att utföra SSEK transaktioner till både en minimal kostnad och uppstartstid.

Större bolag får därmed dra nytta av XPS mångåriga erfarenhet runt hur man etablerar elektroniska affärsflöden. I slutändan kortar detta ner kommunikationsparternas tid till affär. Kontakta FörsäkringsGirot eller XPS för mer information.